Thursday, July 19, 2012

ahlan wasahlan ya Ramadhan... =)

assalamualaikum.....

"..tarikh permulaan puasa bagi negeri-negeri seluruh Malaysia  jatuh pada hari Sabtu bersamaan dengan 21 Julai 2012 ( 1 Ramadhan 1433H ).."

Alhamdulillah lusa puasa kan? ^_^

so, besok jangan lupa niat puasa plak yerr...
ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna...insya-Allah....
amiin~
ape-ape pon, jom shopping esok...!!
*awal gilerrrr* =.="
okbai~

Monday, July 9, 2012

aku suka dia~♥

assalamualaikum....
nak tulis I LOVE YOU besarkat sini boleh tak (?)
hehe.....gedikss jer kan...?
ekceli aku tulis entry ni sesajer nak mengisi masa lapang di kala cuti sem yang panjang lagi indah ni...... =P
*ayat takleh blah jer*
merujuk kepada tajuk entri aku kali ini
ayat skema gilerr.....
oke dah la merapu tu cik firah oit..... ;-)
ouh yess......aku suka dia !
dia ?
sape eh??
encik AF jangan jeles oke......
sebab dia itu kamu la my dear~ 
betolll....
saya suka awak sebab awak baik.....
sebab awak tak pernah nak marahsaya cam saya marah awak.....
jahat kan saya ?
tapi takpe lah sebab saya sayang awak sangat2.......
saya bukannya marah awak betoltau.....
no heart feeling ek? =)
saya suka awak sebab awak selalu ada bila saya perlukan awak.......
tapi kan......
awak tau tak saya tak suka ditipu , dibohong dan sewaktu dengannya ?
saya tak suka amat oke......
please don't do like dat anymore yer my dear......
tapi anything happen, saya tetap sayangkan awak dan saya harap awak takkan gunakan kasih sayang saya ni untuk awak menyembunyikan sesuatu dari saya.......
awak tahu tak saya happy sangatbila dengan awak (?)
saya harap cinta kita kekal abadi buat selama-lamanya....
insya-Allah.....
amiin~
and i hope there's no secret anymore between us......
kalau ade anything yang berlaku , just tell me and i also will tell you.......
takde mende yang perlu disorokkan tau sebab saya sayang awak lah......hehe....
i love you for the rest of my life........ =P
terima kasih untuk segalanya kerana kehadiran kamu telah membahagiakan dan menceriakan hidup saya......
*ayat jiwang*
okbai~

My Blog List