Tuesday, December 31, 2013

Happy New Year 2014

assalamualaikum....
Selamat Tahun Baru esok !! (^_~)v
weeeee~~~
tahun baru tu tahun baru jugak, Final Exam tu jangan lupa yerr......
*baiklah
oke back to cerita GA nie, nampak gayanya macam memang tak cukup syarat laa kann ?
so, dengan rasa rendah hati + rendah dirinya saya mohon ampunnnn sekali lagi sebab keMUNGKINan besaarrrrnya, GA ini akan TERbatal secara automatik jika 16 Jan nanti, peserta tak cukup syarat seperti yang dinyatakan dalam entry INI.....
ampuunnn yaaa.... T.T
okbai~

Tuesday, July 9, 2013

Ahlan Wasahlan ya Ramadhan Kareem~ :')

assalamualaikum....
alhamdulillah syukurrr sbb bersua lagi kita dgn bulan penuh keberkatan ini.... :')
esok first day puasa dan jugak first day turun site time intern ni !!
adoiii~
boss ni kan time x puasa x nak plak suh kitorg turun padang....
hewhewhew..... T_T
sabo aje lah afirah oiiii...
ape-ape pon , Salam Ramadhan semua !
puasa jangan tak puasa...
nanti xleh raya....hihi...
okbai~

My Blog List