Tuesday, December 31, 2013

Happy New Year 2014

assalamualaikum....
Selamat Tahun Baru esok !! (^_~)v
weeeee~~~
tahun baru tu tahun baru jugak, Final Exam tu jangan lupa yerr......
*baiklah
oke back to cerita GA nie, nampak gayanya macam memang tak cukup syarat laa kann ?
so, dengan rasa rendah hati + rendah dirinya saya mohon ampunnnn sekali lagi sebab keMUNGKINan besaarrrrnya, GA ini akan TERbatal secara automatik jika 16 Jan nanti, peserta tak cukup syarat seperti yang dinyatakan dalam entry INI.....
ampuunnn yaaa.... T.T
okbai~

Wednesday, December 18, 2013

Promosi Akhir Tahun Jualan Pati Ibu Putih by Jannalawwa

assalamualaikum.....
hye u'olsss....
anyone nak order pati ibu putih ni tak??
now ada promotion tau until end of this year.....
Normal Price :
RM85 SM / RM90 SS
30 g/pcs
nak special price??
haruslah nak kan....
pm SINI lajulaju yer adik kakak comel sekalian.....
ade yang xtau pasal pip ni??
klik info ni yerr... ^^
nahhh amekkaww....
ni la rupa pip tu....
pati ibu putih ni memang padat tau...
kesan pn lagi effective dari ibu putih lain...
kenapa??
sebab ni PATI oke bukan krim......so, kalau pati ni, mesti laa lagi pekat kan.....
jimat sangat pakai pip ni....
*jemput join GA*
okbai~

My Blog List