Monday, June 25, 2012

this entry has no title~

assalamualaikum............
more than a month x hapdet belog kan?
hoho~   =.="
baru jerk pagi tadi sampai kat my home sweet home terchenta nie...
10 hari bersurvey camp di Chalet Amir, Lumut, Perak tersangatttlah memboringkan & memenatkan tapi menyeronokkan...!!
byk citer nak story tapi xtau nak start cane... =P
oke..
first , aku punye final exam end on 11 June 2012 then kitorang kena bertolak ke Lumut 15 June...
sedeyhhh....sebab (?)
xsama session dgn encik AF....
dy session 2........sobsss3...... =(
tp sokay laa..
semalam da jumpe dy japp.....
tp kejap je laa...
i will miss you my dear future husband...... ^_^
please take a good care of yourself dear~
ekceli ni gambor semalam sbelom pulang ke UMP tersayang....hehe....
overall , kem ukur ni byk kenangan manis + pahit la.......
yg penting, mengeratkan silaturrahim antara students FKASA yg direct entry ngan non direct entry........hehe..... =.="
walaupon tidur malam bertemankan nyamuk + lipas & tidur siang bertemankan lalat serta mandi bertemankan katak , tapi pengalaman kem ukur ni betulmenyerokkan + mencabar oke !

muka Tan yg stressss sebab kena 3x series leveling & 6x fly leveling.......
power x??
hehe......more than 3km kot kitorang jalan hari tu.....
memang penat yang amat oke......
kelaparan (?)
ouh yesss....... =.="

hydro survey with encik Aidil + encik Kamarul.......

excited dapat naik bot ea?
hehe~

nie baru lepas pekena ABC ngan laksa penang......
murah + sedap sangat..... =)

muka cuak sbelom presentation...... (^_~)
muka bebudak ceria after present except me ! *sigh*
sebab group aku last skali.......adesshhh....hehe,..... =P
i will miss all of you....
5 serangkai..... =)
okbai~

My Blog List