Monday, April 30, 2012

nice moment together with him~ ♥

assalamualaikum......
oke fine... =.="
almost a month belog ini berhabuk kan...
hehe... =P
just wanna share my happiness.... ^^
i'm just having a great moment with si dia terchenta.... 
ILYSM dear !
"...dapatkah selamanya kita bersama
menyatukan perasaan kau dan aku
semoga cinta kita kekal abadi
sesampainya akhir nanti selamanya..."
okbai~

Tuesday, April 3, 2012

❀ ✿ happy convocation day for US ! ✿

assalamualaikum.......
cakkkk ! =P
tanggal 28 MAC 2012 yang lalu telah berlangsung majlis pernikahan konvokesyen aku.......
hehe......
memandai ajo nak bernikah.....
pasangan aku xde kat sini......sobss3....
so, camne nak kawen ??
muahahaha~
*gatal*
setelah sekian lama mengdraftkan entry, akhirnya tiba juga hari untuk aku sambung balik tulis entry nie.....
soriee amat yer sebab busy sket.....hehe....
oke first tyme tahu pasal konvo ni aku memang xnak pegi tau3.......
sebab xmo skip class.....
padahal skip or tak same aje !
sebab memang xpaham.......hehe~ =.="
tapi Encik Ahmad cakap, rugi kalo x pegi....
bLa...bLa...bLaa....
lastly, aku pegi jugak ! =)
overall , majlis ini amatlah memenatkan walaupun just duduk jer kt dalam Dewan Jubli Perak tu......
part duduk ni la yang memenatkan sbenornye.......hehe
oke aku xmo cakap banyak.....
lets see our pixca !
zasssss~ !
cik AMY sbelom gerak ke poly......
posing jap..... =)
menyiapkan diri dalam kekalutan sebab lambat ! =.="
*sempat lagi pose tu* =P
 thanks umie & ma for those flowers ! ^_^
and thanks to pihak Politeknik jugak sebab bagi mungeee~ =P
umie ngan ma~ 
congratz my cuz !! =)
ekceli my cuz pun konvo skali ngan aku.....
tp dia SKA & aku DKA......
samo aje sebab sekarang dia sambung diploma kat poly ni jugak....
my ayah is my hero !
my umie is my supermom ! =)
hehe~
fatiha + farah
beradikss~ =)
ngan cik farah shakierah yang comel ! ^^
with cik amy dan si penyibuk kt tengah tu...
haishhhh.... =.="
with cik amy dan kak ekin.....
sila abaikan tangan yang senget itu.... =P
tiga sekawan + tiga family....
love all of them~ 
like this pixca so much ! =)
half of us.....
> DKA 6C <
gambor mummy-to-be xde.....huhu...
sedang sibuk bergambar ngan hubby dy laa.....hehe....
oke la...
setelah penat bergambar , jom pegi makan...... =P
yummy ! ^_~
oke da nk abess..... so ?
jom balik~
❀ 
okbai~

My Blog List