Wednesday, February 29, 2012

cemburu itu perlu ke ? =.="

assalamualaikum........
semenjak dua menjak nie , tetiba trase tahap kecemburuan nie melampau-lampau plak.......
erkkk.......kenapakah ?
i dunno why lorh.....
siyes xtau kenapa......
hurmmm......jealousy >>
Jealousy is an emotion and typically refers to the negative thoughts and feelings of insecurity, fear, and anxiety over an anticipated loss of something that the person values , particularly in reference to a human connection. Jealousy often consists of a combination of presenting emotions such as anger resentment , inadequacy , helplessness and disgust. It is not to be confused with envy.
#wiki#
oke dah.....
xmo panjangkan lagi perasaan kurang enak ini....
cemburu tanda sayang ?
ye dop ?
okbai~

Sunday, February 26, 2012

jalan-jalan cari pasal~

assalamualaikum......
sudah seminggu tak mengupdatekan blog.....
sebab ?
M.A.L.A.S. + no I.D.E.A. lorhh......hehe
semalam kuar jenjalan cari pasal ngan rumet......
kenapa cari pasal ?
sebab kuar tanpa hala tuju.....
kan da kena bebel dek pakcik sorang tu......
haishhhh......  =.="
semalam pegi mane je......?
pegi abeskan voucher buku a.k.a. BB1M.......
tp x abes pon....
ade lg RM100.....da xtau nak beli ape daa.....
hurmmmm.....
ni la hasil dari motif aku kuar semalam......
check it out~
mouse biru itu penting oke......
sebab comel !!
macam saya.... *eh* =P
ni jer yg aku beli ?
eh tak lah....
ade lagi la tapi sengaja xmo taruk kat sini....
just upload yang ade sentimental value jep.......muahaha~ =D
oke disebabkan semalam is a day without plastic , so akak cashier tu bagi aku ini !
paper bag !!
wink*wink*wink*
mcD punyerr.....ahakkss~ =P
*gedikss*
yer laa.....harus la bagi paper bag ni...
kalo x ?
xde nyer aku nk bawak barang2 ni sumer camtu jep....
kan??
ekceli barang yang aku beli kt popular ni terlebih harga sudahh~
lebih singgit doploh lima sen je pon.......hehe....
so ,  total duit yang aku kuarkan semalam kt popular just RM1 . 25 jer la.....
50 hengget lg tu abg baucer yang tolong bayarkan...... =P
again~
saje promote si artis ini...... =)
ni beli kt UMP last week
wah.....rajin bebenor cik nur afirah ni bace buku eh? =.="
tyme betol2 boring baru lerr rajin den baco nyerr.....hehe
la tahzan
buku yang dah lame bebenor aku nak cari + beli.....
akhirnya jumpa juga kita berdua kan ? =P
buat kamu~
so sorry sebab susahkan kamu semalam.... =(
promise lain kali da x buat dh tau3.......
oke makcik dah xtau nak bebel ape daa.....
* makcik ? *
okeoke........KAKAK......!  =P
okbai~

Monday, February 20, 2012

when i'm with you , i feel this world is mine ! =)

assalamualaikum........
mood berblogging sudah kembali~
wink*wink*wink*
(^_~)v
just a simple update from me.......
REALLY2 HAPPY !!
yess......terasa amat bahagia bila dengan kamu......
shukrann for being a part of my life......
i never feel like this before until i meet you my dear fahimi.....
my life is incomplete without you.....
can you please always be in my carta hati ? =P
okbai~
* update blog tyme bergayut camni la jadi nyer.......ayat ntah ape-ape........ =.=" * 

Monday, February 13, 2012

before you judge a book by its cover, please care to open it or at least read the summary first !

assalamualaikum.....
oke firstly , tajuk entry xde kaitan ngan orang lain pn....
so , kamu jangan la terasa yep... =)
act , ditujukan buat diri sendiri la.......hehe~
kenapakah ?
biarlah rahsia boley boleh ?
boleH oke bukan boleY..... =P
*peace*
hehe......no lah....
dedicated to myself sebab ye lah menda tu lom tentu lagi susah cam org lain cakap kan......?
so , care to open the book first la baru tau menda tu betol2 susah ke tak...
dats mean jugak no need to menggelabah sangat la fir !
blajo dulu ape yang patut tau!!
hurmmmm.....baru first class , next week dh ade kuiz ??
bior betik betol......
a'ah.........memang betik pon.....
haishhhhh......... =.="
sabor je lar fir.......
gambatte~
okbai~

Saturday, February 11, 2012

bila terasa rindu =(

assalamualaikum……
tajuk entry cam tajuk lagu kan…… ?
hoho~
tetiba trase xde mood langsung hari nie..
i miss you ~
sunyi sepi…
hurmmm….dats the best description…
dunno why tp tetiba trase kehilangan + sedih… =(
buat kamu , salam takziah dari saya..
plz don’t be so sad…
kalo kamu sedih , saya pun turut sedih…
be strong oke my dear…
saya rindu kamu……serius rindu… T__T
baru jep smpai ump da rindu rumah !
haishh…..x boleh jadi ni fir…..
kuatkan semangat oke !!
bukan ke kau dh janji ngan diri sendiri yg sem ni kau perlu mulakan azam baru , hidup baru dan semangat baru……
chaiyok2 fir !!
i know you can do it oke……
kalo org lain boleh xkan aku x boleh kan ?
cuma perlu usaha lebih sikit banyak jep……
insya-Allah , kejayaan juga akan jadi milik kita kan ?
apo kono nei ?
tajuk entry x kena langsung ngan isi entry……
kalo buat essay memang fail lah…….wahahahaha….. =P
sokay laa…...just hiburkan hati diri sendiri kan……
*rindu awak* =(
umie………………org nk balik !!!!!!
sobsss3……. T_T
okbai~

Wednesday, February 8, 2012

bukan saya orangnya

assalamualaikum....

jika awak cari wanita yang cantik , bukan saya orangnya ..
jika awak cari wanita yang kaya , bukan saya orangnya ..
jika awak cari wanita yang pandai bergaya , bukan saya orangnya ..
jika awak cari wanita yang bijak , bukan saya orangnya ..
TAPI
jika awak cari wanita yang ingin awak PIMPIN , awak boleh cari saya !
saya akan ada untuk awak jika awak ingin menuju ke jalan ALLAH SWT~ 
insya-Allah  =)

okbai~

Saturday, February 4, 2012

♥ i will be the last for you ♥

assalamualaikum
nothing to say about this entry.....
cuma nk menjiwangkan diri sekejap...... =)
this entry is special dedicated to my dearest sayang ,
  AHMAD FAHIMI 
perlu taruk gambo ke ?
hehe....no need la kan sbb kamu kan bkn artis.....
biar sy jep yg kenal kamu..... =P
untuk kamu , insya-Allah , i will be the last for you....
and i will always love you.....
just you in my life for now and forever.....
and just boleh cakap yang saya sayang kamu lebih !
tetiba teringat kt lagu "dirimu satu" by ungu.... 
such a sweet song.... =)
jujur saya cakap yang kamu adalah insan terbaik yang pernah hadir dalam hidup saya......
dan betapa beruntungnya saya kan sebab dapat kenal kamu dan menjadi kesayangan kamu.... 
such a great gift from HIM to me....
i'm just glad to have you dear...
oke lah....
aku x reti sangat nak bermadah pujangga kt sini.....
so , setakat ni je lah yep.... =P
life has many different chapters for us....
one bad chapter in it does not mean it is the end of the book la kan ?
so , i just trying to be more positive in my life and i'm trying to be more BAIK than before.....
dan untuk semua ni , saya perlukan kamu sebagai pendamping saya.....
boleh kan ?
yess..... i love you so much dear fahimi ~ 
thanks for being a part of my life....
okbai~

My Blog List