Sunday, October 9, 2011

jiwa kacau (!)~

assalamualaikum semua~
sudah agak lama aku x mengupdate belog ni kan.....
*cehhh...skema gilerr ayat... =P*
oke la....
aku tau aku punyer belog ni tade sape pon yg nak baca n dats y aku rase aku nak tarok gambor yg agak sensor sikit kat sini....
oopppssss!!
terlebey suda~~
tade laa.......aku just nk show kt korang keadaan meja aku setelah ketensionan diri melanda......
ececececece.......~~
*abaikan KIWI KLEEN itu oke*
JALUR GEMILANG tu penting oke (!)
huhu~
agak berselerak sesangat kan??
hoho.....
ini la meja study pabila kemalasan melanda diriku yang xbrape sehat nie.......
yg ni plak my Birthday Cake from my luvly sisters a.k.a. my roomate.....
so sweet kan (?)
walaupon agak lambat dorang bagi, tapi bagi aku kek ni sesangat la membuatkan aku terharu~
hoho....
sebab tyme bDay aku hari tu, memang x celeb pon....
kena pegi gotong-royong plak tyme bDay aku....
huhu....
bDay gurl jadi auntie sister cleaner jap tyme tuh....
kt skolah plak tu...  -____-
sabor jer laa...........
act, cupcake ni ade dua tapiiiiiiiii yg satu lagi tu aku dh makan & lupa nk snap pic (!)
muahaha.....
tapi ade la bakinya sikit lagi......jom tengok~
cupcakes ni sangat sodap oke.....
sebab aku memang suke sangat kek esp yg COKLAT punyer (!)
yummmyy~~ (!)
oke dah......
aku ngah indu kt my sweet home nie.....huhu.... =(
ni la keadaan kt terminal bus kat Kuantan.....
tersangatlah sunyi sepi dengan ketidakhadiran bas-bas ekspress......
*kedengaran agak sengal ayat di sini*
ni tyme aku balik umah last month.....
our bus supposed to be at here at 3 o'clock but disebabkan kesengalan bas yang xtahu ke mana driver tu pergi melencong , our bus arrived here at 4 p.m. (!)
agak boring tau ktorang stay kt sini....
dh ler x kenal sangat tempat nie.....
kena duk kt sini almost 2 hours cz ktorang smpai sini dalam jam 2.30 ptg plak tu.......  =.="
agak lengang dengan kekosongan bas kat terminal nie....~
waaa~~
indu nak balik umah lagi....
huhu.... T_____T
*tetiba ada gambar raya*
tade laa.....
sesaje jer aku taruk gambor nie sebab indu umah (!)
wuhuuu~~ =P
suasana ujan di pagi hari di blakang bilikku....huhu...~
* moOd : rindu kampung *

oke dah abes bebel~
x sabor plak rase nak balik umah this hari raya haji.... 

My Blog List