Friday, September 16, 2011

totally different (!)

Salam Satu Malaysia semua (!)
first skali , aku nk mintak maaf sesangat kat korang semua sebab dah lama x online..
aku terrrrrrrrsangatlah busy sekarang.....
tension pon hade gak tau......
nyesal (?)
x boleh nak nyesal sbb dh memang rezeki aku kt sini kan........
tp environment kt sini ngan tempat dolu totally 90 % different la kot bagi aku........
sangat2 TAK SUKA (!)
nak balikkkkkkk~~
baru ku tahu yg diriku ini homesick (!)
ish3..........................kesiannn.......
oke la.....
aku tamo cakap banyak kt sini tapi just nak share gambor aku mase minggu MINDS kt UMP last week......
jom layannn~~


*tarikh penting dlm idop ku...hehe*
cam baju petronas pon hade kan....huhuu.....     =.="

yeayyy.....dah siap.... =)
hehe...
tu je kot gambor yg elok cket utk tatapan korang....
yg laen xboleh taruk kt sini....... ^^
hurrmmmmm......
mood aku hari ni betolkelaut kottt........
tension wey.......
umieeeeeeeeeeeeeeeee , org nak balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~~~
sob3................. T_____T
indu umah.......
indu family......
yg penting , indu katil kat umahh.....
wuhuuu~
indu kt Bibi & Yellow gak....... =(
ya Allah , ya Tuhanku ,
kuatkanlah semangatku utk terus berada kat sini ya Allah........
sesungguhnya aku lemah tanpa-Mu , ya Allah....... =(

Saturday, September 3, 2011

☆ entry RAYA 1432 H ☆

ASSALAMUALAIKUM semua~
seronok raya (?)
maaf kalo belog nie dh bersawang sikit sebab dah lama jugak la x update kan....
busy ngan raya la , ngan persiapan nak masuk U lagi.....
oke now , disebabkan aku dah nak pegi dftar U besok then xtahu la bila plak dpat on9 , so aku nak sajikan kat korang gambor2 aku tyme raya hari tu....
raya pertama jep sempat capture gambor.....huhu~
with my umie~  
abaikan budak yg berdiri tu    =_="
mak daree......~
pak daree....~


Adam's family

sesi mengumpat ke hape nie (?)
amoi............

oke done (!)
ini adalah entry malas.....
sebab tu aku taruk gambor jer.....
masih dalam mood raya + malas nak pegi daftar U (!)
siyess malasssss........    =.="

kbai~

My Blog List