Sunday, July 24, 2011

lagu SPONGEBOB versi KLATE (?)


korang penah x dengar lagu tema citer spongebob....(?)
mesti penah an...?hehe...
kalo lagu spongebob versi KLATE penah...???
belom...(?)
oke jom dengar yer....hehe
_____________________________
ready dok budok-budokkk?
ho laa, keptenn!
gaapo diiioooo?
HO LAA, KEPTEN!
oooo.....podio dok dalae buoh lanah bowoh laut?
spongebob sluar kkotok!
sene meresap berwarno kuninggg...
spongebob sluar kotok!
kalu demo suko bendo laut hok ngarut....
spongebob sluar kkotok!
pah mari la pakat nnopat supo ikae....
spongebob sluar kkotok!
ready?
spongebob sluar kkotok (3x)
spongebobbb sluar kkotokkkkkk!
Crazy bunny
_____________________________
sengal jo kan lagu ni....hehehe...
aku wat lagu ni as my status kt my mukabuku.....
and ini hasilnya....

cube korang try nyanyi lagu spongebob guna lirik di atas...
aku da try nyanyi....
memang gelak gulingrrr....hihihi
Easter bunny

Sunday, July 17, 2011

luahan hati seorang SAHABAT (╥_╥)

                                                               
!!! PERINGATAN !!!
                                                               

ini entry sedikit emo (!)

oke fine..
sapeyg tanak baca entry ni sila JANGAN baca oke (!)
act, entry ni aQ tles juz nk luahkn pe yg aQ rase je....
bg kawanaQ yg bace entry ni, aQ nk korang tahu yg aQ SAYANG korang gilerk....
aQ tau la kalo aQ jadik korang, opkos aQ pon akn sdeh sgtcam yg korang rase skrg....
SEBAB aQ pon pnah  DOWN la ngan prestasi aQ yg kurang memberangsangkan dari korangsumer....
pnah aQ fikir yg aQ ni lgsung xlayak b'kwan ngan org yg cerdik pandai cam korang...
siyes aQ ckap, aQ rase kerdil sgt berada di antara korang....
kalo tiap kali result kuiz + test + apejer msti aQ yg paling rendah antara korang....
kalo ad yg tinggi pon memang JARANG la kn...
tp aQ juz ignore kn sumer tu pasal aQ tau, pasti ad hikmah dlm sumer tu....
nk kata aQ rajin study cam korang pon xjugak...
sbb aQ memang sorang yg MALAS study...
aQ xsuka ikot2 org...kalo aQ rase nk study, aQ study la...
kalo xrase nak stdy jgn arap la aQ study....
itu la aQ...sorang yg agak peMALAS....(!)
aQ sdri pn xsngka sbenarnya yg org malas cam aQ dpt masuk U...
tp mebi dh rezeki aQ...i mean, kami.....
bkn aQ nk ckap korang xlayak TAPI mebi ad yg lagi baek menanti korang....
believe me...ALLAH is always on our side...
buat awk yg bace entry ni, sy arap awk tabah hadapi sumer ni...
jgn jadikan sumer ni alasan utk awk kecewa gilerngan diri awk sdri....
kn aQ pnah gtau yg........
 apa pun yang berlaku pada masa hadapan, awak tetap kawan saya...kawan yang paling baik & kawan yang paling saya sayang 
oke now straight to da point...
mmg aQ ad sdikit trase ati la ngan kau....
* sori tpakse gune 'kau' sbb kata ganti name utk sy sdri 'aQ'...sori sgt...juz in belog oke *
aQ punyer la tanak kau trase ati ngan aQ w'pon mmg kau da trase pon an...?
tp aQ nk wt cmne....(?)
aQ juz bleh bg kau semangat jer....aQ nk tolong pn da xreti...
aQ cuma bleh doa je utk kau..
sori sgtk....
aQ tnye kau pon bkn kau nk jwb sgt pon an pe yg aQ tnye....
trase cm org bodoh lak aQ t'hegehduk tnye kau sal rayuan la sal ape la....
aQ tau kau kecewa + frust but bole tak kalo kau kongsi cket pe yg kau rase tu...
at least, kurang gk pe yg ade lam kpale kau tu...
niat aQ cume nk tolong jer bkn ape pon...
meh aQ nk tnye kau....
kawan mane yg xsuke lau kawan die dpt masuk U jgk same cm die...??
kawan mane...?
cube kau bgtau aQ....
siyes aQ pon tumpang sedih ngan ape yg kau alami tu...
tp bole tak kau sabar...?
aQ bg nasihat pon cam kau xnk time an...
ye laa....
aQ tau la...sape sgt la aQ ni an...?
juz kawan bese je an....xpenting pon bg kau an....
bkn aQ sorang je kawan kau an....
* brape byk 'an' daa...hehehe.. *
tp aQ nk kau tau yg kejayaan kau pnting bg aQ oke.....
aQ pon nk jgk tgk kawanaQ bjaye...
aQ tau kau pandai malah lg pandai dr aQ ni...
cume mebi bkn rezeki kau...
bkn kau xde rezeki smpai bilepon...
mebi rezeki kau akn dtg x lame ag...
pe salah kalo kau gtau aQ kau wt rayuan ke tdak...
kau xpyh la nk malu ngan aQ...
kiter sume same je lah...
dtg dr POLITEKNIK jgk...
dr situ lah kite knal & d'sbbkan poli lah kte kawan smpai skrg....
kalo kau xnak gtau aQ xpe la...
aQ xde hak pn nk pakse kau cuma aQ arap ape pon kputusan yg kau buat, wt la yg terbaek utk diri kau sdri....
aQ tau kau sorang yg kuat smangat....
jgn jadikan kekecewaan kau skrg utk kau jauhi aQ...
kalo kau xsudi kawan ngan aQ, terserah....
aQ ttap doakan kau berjaya....
oke la...
stakat ni je lah entry aQ kali ni...
aQ arap kau tabah hadapi sumer ni..
kalo kau ad msalah pape, kau cari la aQ.....
kalo aQ bole tlg, aQ akn tlg k...
ape gune kawan kalo xbole tlg kwn....
aQ sayang kau oke (!)
aQ doakan kau berjaya dunia akhirat KAWAN....
insya-ALLAH, kejayaan milik kite semua...
aamiin~~



nota kaki + tangan : ape yg aQ merepek bagai ni adlah luahan dr ati aQ je...skali lg aQ mtk mf ngan kau + korang kalo korang terasa ngan entry aQ ni...aQ tau aQ bkn nye kawan yg baik pn...
kbai~

Friday, July 15, 2011

❀ alhamdulillah ❀

alhamdulillah.......alhamdulillah.......alhamdulillah
syukur sgt2 ke hadrat ILAHI...
dr smalam lg aQ cuak giler3 rr sal result UPU nei...
sape tanak masok U...??
cube korang bgtau aQ sape yg tanak?
mesti sumer org nak an....?
jam 1100 lg aQ da sedia nk cek result nei...
berdebar tahap gaban mengalahkan kucing yg nk branak aQ rase...
result kuar kul 1200....lagi sejam derr nk kuar tu...
smpai jantung hati limpa aQ pon ase macam nk terkeluar gak....adess =.="
tunggu punyer tunggu sampai abes game kt mukabuku aQ maen...
memang SENGAL a.k.a. SUMAP kan...??
hehehe...
yelaa....dh kiter nebes mesti la cari care nk ilangkan rase cuak tu an...
oke fine now sharp 1200...
aQ klik sini jadik Oops! Google Chrome could not connect to http://upu.mohe.gov.my/
rase cam nk tumbuk sepak terajang je tenet tyme ni...
dush...dush...dush.... (!)
so what... ??
aQ pon try la SMS lak...
UPU RESULT 9009**-03-**** to 15888
tunggu punyer tunggu x smpai2 gk reply msj nie...
lagi la aQ cuak wei...~
oke now aQ ternampak la lam mukabuku junior aQ sal cek result ni...
so aQ klik je la...
nk taip i/c num pon smpai terketar2  tgn...punyer la cuak an....
oke...3 saat.....2 saat.....1 saat....
-----------------------now loading------------------------
1st perkataan yg aQ tgk ialah TAHNIAH (!)
OMA (!)
* oh my ALLAH *
hanye tuhan jer tau prasaan aQ tyme tu...
SYUKURRR ALHAMDULILLAH
oke fine...
aQ post ni kt belog bkn aku nk riak or takbur....
aQ juz berbangga ngan diri aQ sndri....
tercapai gk hjat aQ nk msuk U...
U mane pn x kisah la....tp da rezeki aQ kt UMP kn...
aQ mohon pada-MU ya ALLAH moga aQ dpt abiskan stdy aQ kt UMP ni dlm masa yg tlah d'tetapkan.....
amiin3......
aQ dpt tau two of my fren from poly got da same place + course wit me...
OMA again (!)
at least ad gk kawan yg kite da knal an...
alhamdulillah again...
wat kengkawan yg x dpt tu, JANGAN sedih2 oke (!)
insya-ALLAH akn ade rezeki korang....
mane tau kalau2 korang dpt yg rayuan punye an....
rayuan pon oke la dr xdpt kn...
same cam adeq aQ la...
dpt UTM KL atas rayuan...oke ape....
* sbb aQ dpt pegi hntar dy jgk (!) *
hehehe....
once again aQ doakan kawanyg buat rayuan tu dpt k.....
usaha tangga kejayaan oke.... (!)
jgn lupe doa + solat hajat.... ^^
hope korang dpt yg terBAEK dlm idop korang....
 luv u allz  

Saturday, July 2, 2011

◕ HE's here and there ◕

CRISTIAN SUGIONO
agak2 korang knl x sape dy ni...?
alaa...mamat yg muke cam mat salleh celup ni laa....
tadaa....ni la mamat yg aQ maksudkan tuu.....
macho giler an...??hehe....
tp syg la...da jadik laki org...hehe...mamat ni sbnrnye actor indonesia....
bkn ape...aQ tlis entry psal dy ni sbb last thursday aQ tgk kt tv3 pon dy blakon.....kt astro ria + prima pon dy....
aduyaiiiii~~
pemes bangat dong actor ini yaa....
Yoyo
ye laa....xpemes cmner nyer kalo dlm AMANAH DALAM CINTA pon dy.....PENGANTIN REMAJA pon ad dy.....dlm SAFA & MARWAH pon dy jugakkk....!!
mne x pemes nyer kalo muke ensem sgtcmni an....???
cube la korang tgk betul2 muke mamat ni.....macho giler3 kn?
Rabbit 3
aQ ad la godekmr. gOogle nie....so terjumpe la pictures wedding dy ngan wife dy....TITI KAMAL.....
sweet je aQ tgk dyorang nie....
sumpah aQ jelez oke...!!
Kaos Licca
pape pon, jom kte tgk gmbr wedding dyorang...
zaaasssss~~~ (!)
sweet sgt....!! ^^
ade camels lg tuu....huhu
♥ nice 
lau la aQ kt sbelah tian tu kn...?...ececece....prasan tol la aQ ni.....keh3...
korang pena brangan x de pakwe ensem + macho cam tian nie....??
ekekekekeke.....mesti + harus la kan....
tp ape2 pon jodoh tu d'tntukan oleh ALLAH s.w.t. oke.....
sape pn dy kte trime je la dgn seadanya....
Kaos Licca
mungkin jodoh kter x ensem /cantek tp sape tau hati tu baek an....?
hati tuu penting oke.... (!)
lau + cantek/ensem tu satu BONUS la utk korang....
bersyukur la ngan pemberian + anugerah itu yerk.....!

✿¸.•*'¨*•.¸¸¸.•*'¨*•.¸¸¸.•*'¨*•.¸¸¸.•*'¨*•.¸¸¸.•*'¨*•.¸¸

ya ALLAH ya Tuhanku..
sekiranya benar dia yang ditakdirkan untukku..
KAU rapatkanlah lagi hati kami berdua..

ya ALLAH ya Tuhanku..
dan sekiranya dia bukan takdirku..
KAU jauhkanlah dia dari sisiku..
hilangkanlah bayang2nya dari pandangan mataku..
luputkanlah dia dari mimpiku..

hanya padaMU tempat aku berserah..
dan hanya padaMU tempat aku memohon petunjuk ya ALLAH..
amiin..amiin..ya rabbal a'lamin...


✿¸.•*'¨*•.¸¸¸.•*'¨*•.¸¸¸.•*'¨*•.¸¸¸.•*'¨*•.¸¸¸.•*'¨*•.¸¸

nota kaki + tangan : mcm da lari tajuk lak closing entry aQ nei...adess... =.="
sabor jer laaa..~~
Bánh bao

My Blog List