Saturday, March 10, 2012

malam puisi riong

assalamualaikum.....
MENJANA MINDA MENTRANSFORMASI BELIA
" SUARA HATI GENERASI BAHARU "
macam tajuk essay pon ade kan ? =.="
semalam sesajer ikot kengkawan pegi Kompleks Sukan UMP sebab nak tgk imam muda hassan Malam Puisi Riong ni la....
xtau nk explain ape pasal malam puisi ni sbb ni 1st tyme aku pegi dengar mendamacam nie.....
hehe..... 
*wink*
barisan pemuisi2 yang hadir semalam.....
NC kitorang pn berpuisi gk semalam.....
pengalaman baru sebab xtau kenapa leh tergerak hati ikut bebudak nie pegi majlis cenggini.....hoho~
takpe takpe....
lain kali boley la nak join majlis camni lagi sebab xde la bosan sangat dengar orang berpuisi nie.....
serius suke dengar puisiyang dideklamasikan semalam...
eh bukan deklamasi ni untuk sajak ke ? =.="
ntoh lerr.....da lupe larr~
apepon jom tgk gambor yg sempat disnap semalam.....
x banyak sgt pn sebab dok jauh.....
malas den nak amik byk2........hehe...
aku amik ni pon sebab nak masukkan dalam belog nie jep....
kalo x memang x amik pon la~
Imam Muda Hassan
Prof. Dr. Yuserrie Zainuddin
gambor penolong NC jep ade....
gambor NC x snap plak.....
haisshhhh.....silap besor nei.....
ampun yer NC.... =)
dah lupa nama dia.... =.="
soriee......serius lupa name ape tapi BEST amat dia sampaikan gurindam semalam......
*thumbs up*
Abdul Ghaffar kot name dy.....hehe
x ingat lorh......
Dr Zurinah Hassan pon hade......
tp gambor nye xde.... =(
puisi dy best gilerrr !
*double thumbs up ! *
Wani Ardy
nie pensyarah katne ntah....lupe lagikkk.....hehe...
sorry again sebab gambor kecik sangat kan ? =.="
Tia Jinbara
semalam dia sampaikan dua buah lagu......
lagu welding ngan lagu afirah farhana........
pastu juara AF ni pon dijemput hadir gak semalam.....
kenal x sape nei??
hoho......
tanya sama pokok lah yer kalo x kenal..... =P
sorry to say....
aku memang bukan peminat dy tapi aku just suka dengar lagu dy jep.....
*wink again* =.="
hamekkk kaww !
skali dyorang bergambor ngan Tia daa~
ehemmm....
ekceli ni gambor curikkk....
bukan i yg snap oke.....
xtau sape snap.....
aku curik dari album kak Ain nie jep.....
err.....sorie darlim..... =)
ain punye keja lagikkkk~
encik ini dikawal ketat oleh PA nya semalam sebab tu mereka bertiga xleh amik gambor ngan artiss ini.....hoho~
sabor je la yeop...... =)
hurmmmm...
gambor pengacara majlis pon aku x snap gak....haha~
Sabri Yunus kott....
ore kapong ! =P
majlis semalam abes dalam kul 11 lebih....
so, bersuraU bersurai lah kami untuk balik ke KK masingsbelom kul 12 sebab takut kena kompaun 50 henggettt !
hehe....ampun yer akakfellow sekalian.....
sengaje menyedapkan lagi entry nie..... ^_~
gambor xde motif....
bulan semalam.... =)
tapi x cantik bila dalam gambor....
sesungguhnya ciptaan Ilahi tu xleh ditukar ganti ngan teknologi ciptaan manusia....
tengok real baru cantik !
ermmm....nk cakap ape lagi ek ?
xpe la aku x bergambor ngan retiss pon sebab aku dah ade artiss hot kat hati nie......haha~
hot la sangat kan ? =P
ouh yess....
memang hot di hatiku ~ 
! sayangkamulebih !
okbai~

0 budak kiut conteng sini:

My Blog List