Sunday, March 11, 2012

apabila kenangan lalu mengusik jiwa~

assalamualaikum......
cewaahhh~
jiwang siot tajuk entry..... =P
ahakksss.......
*gedik*
tetiba teringat kengkawan kat poly dulu.....
al-maklum lah lagi 2 weeks nak jumpe dyorang.....
gugurl only oke !
ouh yess....
serius rindu korang sangat2 !
kenapakah entry ini wujud ?
cerr teka cerr teka..... =.="
sebab kat sini aku xde geng camni.....
geng laa sangatt.....
memang la kami x rapat sangat tapi we're just like siblings oke ! =)
ni semua gambor kenangan kt ABM Kuala Berang last two years....
rindu saat macam nie......
sobsss3............ T_T
engineers-to-be ?
insya-Allah.... =)
oke abaikan budak perassantan ini yep..... =.="
x banyak sangat pon gambor yg aku nak taruk kat sini.....
just taruk yang menarik di hatiku only...
wahahaha~
posing atas bumbung pon jadi la kan....
hehe~
ni tyme lawatan kat Negeri Sembilan last year....
oke aku tau gambor aku x cantik kat sini so , scroll down please..... =.="
ngan 'family angkat'.....
eh.....tetiba jadi family angkat plak.....hehe~ =P
ngan Lily tomeyy.....
mother-to-be this coming August..... ^_^
buat kamu > Encik Ahmad Fahimi.....
bila nak bawak sy pegi sini ?? =P
gambor sesat~
untuk tumbesaran yang lebih baik , klik gambor oke.....
DKA 6 C
kelihatan sedikit skema di situ.... =P
okbai~

1 budak kiut conteng sini:

ku-cit said...

mahal tu topi

My Blog List