Sunday, February 26, 2012

jalan-jalan cari pasal~

assalamualaikum......
sudah seminggu tak mengupdatekan blog.....
sebab ?
M.A.L.A.S. + no I.D.E.A. lorhh......hehe
semalam kuar jenjalan cari pasal ngan rumet......
kenapa cari pasal ?
sebab kuar tanpa hala tuju.....
kan da kena bebel dek pakcik sorang tu......
haishhhh......  =.="
semalam pegi mane je......?
pegi abeskan voucher buku a.k.a. BB1M.......
tp x abes pon....
ade lg RM100.....da xtau nak beli ape daa.....
hurmmmm.....
ni la hasil dari motif aku kuar semalam......
check it out~
mouse biru itu penting oke......
sebab comel !!
macam saya.... *eh* =P
ni jer yg aku beli ?
eh tak lah....
ade lagi la tapi sengaja xmo taruk kat sini....
just upload yang ade sentimental value jep.......muahaha~ =D
oke disebabkan semalam is a day without plastic , so akak cashier tu bagi aku ini !
paper bag !!
wink*wink*wink*
mcD punyerr.....ahakkss~ =P
*gedikss*
yer laa.....harus la bagi paper bag ni...
kalo x ?
xde nyer aku nk bawak barang2 ni sumer camtu jep....
kan??
ekceli barang yang aku beli kt popular ni terlebih harga sudahh~
lebih singgit doploh lima sen je pon.......hehe....
so ,  total duit yang aku kuarkan semalam kt popular just RM1 . 25 jer la.....
50 hengget lg tu abg baucer yang tolong bayarkan...... =P
again~
saje promote si artis ini...... =)
ni beli kt UMP last week
wah.....rajin bebenor cik nur afirah ni bace buku eh? =.="
tyme betol2 boring baru lerr rajin den baco nyerr.....hehe
la tahzan
buku yang dah lame bebenor aku nak cari + beli.....
akhirnya jumpa juga kita berdua kan ? =P
buat kamu~
so sorry sebab susahkan kamu semalam.... =(
promise lain kali da x buat dh tau3.......
oke makcik dah xtau nak bebel ape daa.....
* makcik ? *
okeoke........KAKAK......!  =P
okbai~

0 budak kiut conteng sini:

My Blog List