Saturday, February 4, 2012

♥ i will be the last for you ♥

assalamualaikum
nothing to say about this entry.....
cuma nk menjiwangkan diri sekejap...... =)
this entry is special dedicated to my dearest sayang ,
  AHMAD FAHIMI 
perlu taruk gambo ke ?
hehe....no need la kan sbb kamu kan bkn artis.....
biar sy jep yg kenal kamu..... =P
untuk kamu , insya-Allah , i will be the last for you....
and i will always love you.....
just you in my life for now and forever.....
and just boleh cakap yang saya sayang kamu lebih !
tetiba teringat kt lagu "dirimu satu" by ungu.... 
such a sweet song.... =)
jujur saya cakap yang kamu adalah insan terbaik yang pernah hadir dalam hidup saya......
dan betapa beruntungnya saya kan sebab dapat kenal kamu dan menjadi kesayangan kamu.... 
such a great gift from HIM to me....
i'm just glad to have you dear...
oke lah....
aku x reti sangat nak bermadah pujangga kt sini.....
so , setakat ni je lah yep.... =P
life has many different chapters for us....
one bad chapter in it does not mean it is the end of the book la kan ?
so , i just trying to be more positive in my life and i'm trying to be more BAIK than before.....
dan untuk semua ni , saya perlukan kamu sebagai pendamping saya.....
boleh kan ?
yess..... i love you so much dear fahimi ~ 
thanks for being a part of my life....
okbai~

0 budak kiut conteng sini:

My Blog List