Monday, February 13, 2012

before you judge a book by its cover, please care to open it or at least read the summary first !

assalamualaikum.....
oke firstly , tajuk entry xde kaitan ngan orang lain pn....
so , kamu jangan la terasa yep... =)
act , ditujukan buat diri sendiri la.......hehe~
kenapakah ?
biarlah rahsia boley boleh ?
boleH oke bukan boleY..... =P
*peace*
hehe......no lah....
dedicated to myself sebab ye lah menda tu lom tentu lagi susah cam org lain cakap kan......?
so , care to open the book first la baru tau menda tu betol2 susah ke tak...
dats mean jugak no need to menggelabah sangat la fir !
blajo dulu ape yang patut tau!!
hurmmmm.....baru first class , next week dh ade kuiz ??
bior betik betol......
a'ah.........memang betik pon.....
haishhhhh......... =.="
sabor je lar fir.......
gambatte~
okbai~

Wednesday, February 8, 2012

bukan saya orangnya

assalamualaikum....

jika awak cari wanita yang cantik , bukan saya orangnya ..
jika awak cari wanita yang kaya , bukan saya orangnya ..
jika awak cari wanita yang pandai bergaya , bukan saya orangnya ..
jika awak cari wanita yang bijak , bukan saya orangnya ..
TAPI
jika awak cari wanita yang ingin awak PIMPIN , awak boleh cari saya !
saya akan ada untuk awak jika awak ingin menuju ke jalan ALLAH SWT~ 
insya-Allah  =)

okbai~

My Blog List