Tuesday, January 3, 2012

..when writing the story of your life, please don't let anyone else hold the pen..

assalamualaikum.......
lets bygone be bygone......
yeahhhh.....
past is past la fir (!)
xprlu la nk fikirkan benda yg dah xde & dh teranglagi bersuluh yg kau bukan untuk dia dan dia bukan untuk kau........!
now u have him......
dia yg boleh buat kau bahagia......
YESS......!
i'm happy with you dear~
thanks a lot for understanding me.....
and yes again dear....
you're right.....
biar hina di mata org lain asalkan mulia di sisi Yang Esa......
insya-Allah......
hurmmmm......
aku tau aku bukan lah baik amat tapi aku pn punya perasaan bila org hina aku macam2..........
cakap yg aku itu laa aku ini laa......
oke fine laa~
if dats what you think about me, thanks a lot.....!!
but u're 110% wrong.......
aku xsyg kau bukan sebab dia......
aku xsyg kau sbelom aku kenal dia lagi oke.....
aku xsyg kau sebab perangai kau......
aku xsyg kau sebab mmg aku dah tersangat lama bersabar dgn kau.....
aku xsyg kau sebab aku dh xlarat nak jaga hati kau sedangkan hati sendiri x terjaga.......
aku xsyg kau bukan sebab aku benci kau......
tapi aku xsyg kau sbb kau yg buat aku xsyg kau......
and for ur information, aku xkan bazirkan air mata aku utk benda yg useless like he said that
''jangan sesekali bazirkan air mata untuk orang yang hina kita''
yess.......he's right and always right for me....
aku xkisah org nak cakap ape pasal aku asalkan aku tau ape yg betol dan ape yg xbetol....
dan aku xkisah org nk cakap aku ni macam mana asalkan aku kenal diri aku.....
mulut org mmg xleh nk tutup kan.....
oke fine again....!!
aku masuk U bukan tiket utk aku blagak ngan kau......
sesuka hati kau je kan cakap aku blagak......
sudah laaa~~
akubukanbudakpandai and dats why aku masuk sini sebab nak jadi pandai......
insya-Allah.....
tp tu juga bukan tiket utk kau hina aku..........
tolong jangan buat aku benci kau oke.....
aku xsuka nak benciorg nie.....
but please remember and always remember......
once i hate u , don't ever expect that i will like u again.....
aku tau aku jahat......
aku tau aku bukan org yang baik2.......
dan aku tau semua ni terjadi ada sebab.......
3 tahun dengan kau pn kau masih x faham aku dan aku sendiri pun makin susah nak faham kau.....
aku tahu ape yang kau bgtahu kt kawankau pasal aku......
aku tahu kau cakap yang aku ni dah mula blagak since i'm studying here.....
jangan fikir aku xtahu sbb aku tahu semua tu.....
tapi masuk U bukannye alasan untuk aku tinggalkan kau....
hampir setahun lebih aku dh tawar hati ngan kau.....
but u didn't notice that because i'm trying to jaga hati kau......
tapi hati aku dah betoltawar bila kau tuduh aku macambila aku masuk sini.........
hina sangat ke aku kat mata kau (?)
sehinaaku , sejahataku , xde nye aku akan cakap mcm tu kat org yg aku syg...........
kau ckp kau syg aku , tp hampeh........
madu yg aku bagi , racun yg kau kembalikan......
aku cuba paham kau tp kau xpernah cuba utk paham keadaan aku kat sini......
macam tu kau boleh kata kau sayang aku??
kalau kau ada kawan utk kau luahkan masalah kau , aku pun ada kawan dan teman utk aku luahkan masalah aku......
i just don't need you to judge me because i know who i am......
and for my friends , if u don't know the whole story, just ask...!
jangan nak memandai buat andaian sendiri.....
dengar cerita dari sebelah pihak belom tentu benar......
tapi apa yg berlaku antara kami , korang anggaplah yg kami memang tiada jodoh.......
korang tgk kami bercinta bagai nak rak dulu kan?
oh yess.....but oh noo.....
aku dan dia tahu apa yg kami lalui slama 3 tahun tu......
masa berkasih dengan masa begaduh nye sama byk.....
boleh ke aku nak tahan ngan keadaan mcm tu......
kalo korang la , boleh ke?
sedangkan dia pun xboleh nk paham aku smpai sekarang.......
and yesss again.......aku tau ape yg dia bgtahu korang pasal aku.....
tahu amat oke......
aku memang bukan orang yang baik tapi aku masih pandai jaga mulut aku.......
just two person know about the truth.......
they're my best friend ever after and my beloved person that always understanding me and always be there when i need them......
thanks yer kamu berdua......
.sayasayangawak2sekalian.
dan untuk kamu yang hina aku......
aku sikit pun x menyesal clash ngan kau.........
sejahataku , xde la sejahat kau kottt........
ape yg jahat tu biar aku jer yg tahu......
xperlu nk kongsikan ngan orang lain sbb aku xkan buruk2kan diri kau.......
tapi satu jer aku mintak ngan kau......
tolong sangatlupakan orang jahat macam aku nie......
aku xlayak utk orang yang baik macam kau......
oke paham?
hurrmmmm..........dah la fir.....
don't spoil ur own study mood......
wish me luck eh..... ^^
okbai~

...never go back into an old love, no matter how strong it is because it's like reading a book over and over again when you already know how it end's...

1 budak kiut conteng sini:

rose+azmil said...

firah .adekah ore kenal dgn si laki tuh ? huh .
rsenye ore taw dy spe..
xsgke lak .haih .manusia manusia.

My Blog List