Sunday, December 18, 2011

dunia kejuruteraanku ~

assalamualaikum....
toink3....... (!)
Easter bunny
afirah in da blogggg......hehe....
poyo lebih jep tajuk entry ni kan.....
muahahaha~
entry ni wujud di kala kestressan melanda....hehe...
last week kami berlima pegi site visit kt Indera Mahkota yg bina terminal bas baru tu.....
ni sume utk subjek Construction Engineering punye pasal laa....
errrr....tersangatlah x ready tyme kitorang pegi tu....
x prepare hape pon....just main redah jep site tuh....
kan da kena tegur dek SO....haha~
macam ni nak jadik engineer (?)
muahahaha.....kena blajor lebih lagi ler cik firah oitt....
ni la terminal bas yang bakal siap next year tuu.....
hebat (?)
yessss!!!
so, dekat la sket aku nak pegi terminal kalo nak balik kampung.....haha....
walaupon xprepare sgt pegi site tp kitorang bersyukurrr sgt3 sbb abg2 pegawai2 kt site semuanya baik jep....
sudi bg tunjuk ajar + terangkan proses construction kt sini.....
terimakasihbanyakbanyak~
Easter bunny
walaupon diexplainkan oleh budak praktikal tp aku salute la kt dy sebab dy bleh tau from starting till the current process of that construction.....
ye laarr....budak praktikal kot...
aku prac dulu pon xde la smpai leh nk explain kt bebudak cenggitu skali...hehe
so, lets the pictures paints a thousand words from u....haha...
aku xtau nak taip hape sbenornye....
sbb aku bukan writer n dats why jgk aku punye belog just taruk gambor jep....
sbb aku ni pemalasss......muahaha.....
xreti sgt derr babtaip-menaip nie.....hehe.....


budakpraktikalyangpoyo =P
ni ler dak firdaus yg bwk kitorang pegi tgk site tu....


tengok lerr ape yg aku tunjuk neeiii..!!
haha~
tengok ape tu miey.....hehe....
siyesly aku xbrape nak reti sangat bace plan....
wink*wink*wink*
sengettt kan??
haha....
kat atas ni ler Project Manager kt site ni....
Encik Amir Hamzah.....
ore kelate.....hehe.... ^^
ni adalah lakonan semata2.....muahahaha~
so, jangan terpedaya okee.... =P
xpayah nk malu sangattt la encik firdaus....
bajet betol laa.....hehe
engineers-to-be......insya-ALLAH... ♥. 

abaikan budak perasan itu......  =.="

reti bace x??
kalo aku la....bleh la sikitbaca menda nie.....hehe....
sikit pon da kire oke la tu.....kan3????


budak yang sedang kelaparan......haha....
dah sarap pon lapor lagi....hadoiii~~



makan2 setelah kepenatan pergi site......haha...
poyo je kan....cam la penat sgt....
tp aku mmg penattt....hehe



dihabiskan dengan rakus oleh tuan punya belog.......haha....
Crazy bunny
oke da abes makan daa.....hehe....
hari tu spatotnye kami kembali ke ump jam 9 malam but on da spot kami ade class malam tu so tpakse rushing la sket....
almost 6.30 pm dh smpai ump....
penat lom ilang lagikkkk da kena pegi class.....
hadoiii...
naseb baik class tu x boring sgt......  =.="
oke udahler tuuu.....
sambung study plak....hehe
kbai~

0 budak kiut conteng sini:

My Blog List