Saturday, September 3, 2011

☆ entry RAYA 1432 H ☆

ASSALAMUALAIKUM semua~
seronok raya (?)
maaf kalo belog nie dh bersawang sikit sebab dah lama jugak la x update kan....
busy ngan raya la , ngan persiapan nak masuk U lagi.....
oke now , disebabkan aku dah nak pegi dftar U besok then xtahu la bila plak dpat on9 , so aku nak sajikan kat korang gambor2 aku tyme raya hari tu....
raya pertama jep sempat capture gambor.....huhu~
with my umie~  
abaikan budak yg berdiri tu    =_="
mak daree......~
pak daree....~


Adam's family

sesi mengumpat ke hape nie (?)
amoi............

oke done (!)
ini adalah entry malas.....
sebab tu aku taruk gambor jer.....
masih dalam mood raya + malas nak pegi daftar U (!)
siyess malasssss........    =.="

kbai~

2 budak kiut conteng sini:

syieda_joy said...

selamat hari raya fiera..tema biru ke thun ni? hihihi...

نور افيره said...

salam lebaran syieda...a'ah tema biru..hehe ^^

My Blog List