Sunday, July 17, 2011

luahan hati seorang SAHABAT (╥_╥)

                                                               
!!! PERINGATAN !!!
                                                               

ini entry sedikit emo (!)

oke fine..
sapeyg tanak baca entry ni sila JANGAN baca oke (!)
act, entry ni aQ tles juz nk luahkn pe yg aQ rase je....
bg kawanaQ yg bace entry ni, aQ nk korang tahu yg aQ SAYANG korang gilerk....
aQ tau la kalo aQ jadik korang, opkos aQ pon akn sdeh sgtcam yg korang rase skrg....
SEBAB aQ pon pnah  DOWN la ngan prestasi aQ yg kurang memberangsangkan dari korangsumer....
pnah aQ fikir yg aQ ni lgsung xlayak b'kwan ngan org yg cerdik pandai cam korang...
siyes aQ ckap, aQ rase kerdil sgt berada di antara korang....
kalo tiap kali result kuiz + test + apejer msti aQ yg paling rendah antara korang....
kalo ad yg tinggi pon memang JARANG la kn...
tp aQ juz ignore kn sumer tu pasal aQ tau, pasti ad hikmah dlm sumer tu....
nk kata aQ rajin study cam korang pon xjugak...
sbb aQ memang sorang yg MALAS study...
aQ xsuka ikot2 org...kalo aQ rase nk study, aQ study la...
kalo xrase nak stdy jgn arap la aQ study....
itu la aQ...sorang yg agak peMALAS....(!)
aQ sdri pn xsngka sbenarnya yg org malas cam aQ dpt masuk U...
tp mebi dh rezeki aQ...i mean, kami.....
bkn aQ nk ckap korang xlayak TAPI mebi ad yg lagi baek menanti korang....
believe me...ALLAH is always on our side...
buat awk yg bace entry ni, sy arap awk tabah hadapi sumer ni...
jgn jadikan sumer ni alasan utk awk kecewa gilerngan diri awk sdri....
kn aQ pnah gtau yg........
 apa pun yang berlaku pada masa hadapan, awak tetap kawan saya...kawan yang paling baik & kawan yang paling saya sayang 
oke now straight to da point...
mmg aQ ad sdikit trase ati la ngan kau....
* sori tpakse gune 'kau' sbb kata ganti name utk sy sdri 'aQ'...sori sgt...juz in belog oke *
aQ punyer la tanak kau trase ati ngan aQ w'pon mmg kau da trase pon an...?
tp aQ nk wt cmne....(?)
aQ juz bleh bg kau semangat jer....aQ nk tolong pn da xreti...
aQ cuma bleh doa je utk kau..
sori sgtk....
aQ tnye kau pon bkn kau nk jwb sgt pon an pe yg aQ tnye....
trase cm org bodoh lak aQ t'hegehduk tnye kau sal rayuan la sal ape la....
aQ tau kau kecewa + frust but bole tak kalo kau kongsi cket pe yg kau rase tu...
at least, kurang gk pe yg ade lam kpale kau tu...
niat aQ cume nk tolong jer bkn ape pon...
meh aQ nk tnye kau....
kawan mane yg xsuke lau kawan die dpt masuk U jgk same cm die...??
kawan mane...?
cube kau bgtau aQ....
siyes aQ pon tumpang sedih ngan ape yg kau alami tu...
tp bole tak kau sabar...?
aQ bg nasihat pon cam kau xnk time an...
ye laa....
aQ tau la...sape sgt la aQ ni an...?
juz kawan bese je an....xpenting pon bg kau an....
bkn aQ sorang je kawan kau an....
* brape byk 'an' daa...hehehe.. *
tp aQ nk kau tau yg kejayaan kau pnting bg aQ oke.....
aQ pon nk jgk tgk kawanaQ bjaye...
aQ tau kau pandai malah lg pandai dr aQ ni...
cume mebi bkn rezeki kau...
bkn kau xde rezeki smpai bilepon...
mebi rezeki kau akn dtg x lame ag...
pe salah kalo kau gtau aQ kau wt rayuan ke tdak...
kau xpyh la nk malu ngan aQ...
kiter sume same je lah...
dtg dr POLITEKNIK jgk...
dr situ lah kite knal & d'sbbkan poli lah kte kawan smpai skrg....
kalo kau xnak gtau aQ xpe la...
aQ xde hak pn nk pakse kau cuma aQ arap ape pon kputusan yg kau buat, wt la yg terbaek utk diri kau sdri....
aQ tau kau sorang yg kuat smangat....
jgn jadikan kekecewaan kau skrg utk kau jauhi aQ...
kalo kau xsudi kawan ngan aQ, terserah....
aQ ttap doakan kau berjaya....
oke la...
stakat ni je lah entry aQ kali ni...
aQ arap kau tabah hadapi sumer ni..
kalo kau ad msalah pape, kau cari la aQ.....
kalo aQ bole tlg, aQ akn tlg k...
ape gune kawan kalo xbole tlg kwn....
aQ sayang kau oke (!)
aQ doakan kau berjaya dunia akhirat KAWAN....
insya-ALLAH, kejayaan milik kite semua...
aamiin~~



nota kaki + tangan : ape yg aQ merepek bagai ni adlah luahan dr ati aQ je...skali lg aQ mtk mf ngan kau + korang kalo korang terasa ngan entry aQ ni...aQ tau aQ bkn nye kawan yg baik pn...
kbai~

1 budak kiut conteng sini:

cincinputih said...

aTen pOm sYg fIrah gOp...lAu aten ad rezeki..aten pom nk g kat firah...firah doa kan kitorg ek..blh la kita blaja skali lagi...

My Blog List